Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Dragt, het gezicht achter salon Sprankel. In 1987 ben ik geboren in Almelo, een stad waar ik met heel veel plezier mag wonen.
Ik ben getrouwd met Patrick en trotse moeder van twee kinderen, namelijk Niek (2012) en Lotte (2014). Ik kan erg genieten van het gezinsleven en samen trekken we er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken of te wandelen in de natuur.

“Je mooiste binnenstebuiten”

Sprankel is een holistische schoonheidssalon dat zich met de kennis van Ayurveda richt op huid verbeterende en ontspannende wellness behandelingen. Een echte beleving voor lichaam én geest. De behandelingen zijn in stilte. In stilte kun je de gezichtsbehandelingen en massages echt voelen en door te voelen kom je bewust en onbewust in een diepe ontspanning.

Innerlijke rust, geeft uiterlijke schoonheid

Gun jezelf een ontspanningsmoment en stap binnen in een andere wereld. Een wereld waarin ik je meeneem op geurreis,  je maximaal laat ontspannen en je even laat zijn in het hier en nu.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak. Ik sta met liefde klaar om jou weer te laten sprankelen!

Tot snel,

Liefs Sabine