Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Dragt, het gezicht achter schoonheidssalon Sprankel. In 1987 ben ik geboren in Almelo, een stad waar ik met heel veel plezier mag wonen.
Ik ben getrouwd met Patrick en trotse moeder van twee kinderen, namelijk Niek (2012) en Lotte (2014). Ik kan erg genieten van het gezinsleven en samen trekken we er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken of te wandelen in de natuur.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik jaren in het speciaal onderwijs gewerkt als onderwijsassistente. In 2016 heb ik besloten om het roer om te gooien en afscheid van het onderwijs te nemen.

Op jonge leeftijd had ik de ambitie om mij te verdiepen in het vakgebied voor uiterlijke verzorging. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en in 2018 heb ik hiervoor een erkend diploma binnen deze branche behaald.

Op 19 november 2018 zijn de deuren van schoonheidssalon Sprankel geopend en is hiermee mijn droom in vervulling gegaan.

Naast alle behandelingen die ik verzorg als schoonheidsspecialiste, ben ik ook gespecialiseerd in aromatherapie en reikibehandelingen.

De naam Sprankel heeft voor mij een bijzondere betekenis. Deze nieuwe stap in mijn leven heeft er namelijk voor gezorgd dat ikzelf enorm ben gaan sprankelen! Hiermee hoop ik dat ik met mijn passie voor pure ontspanning en verzorging, u een sprankelend gevoel te geven.

Ik hoop u graag te verwelkomen in mijn schoonheidssalon.

Met sprankelende groet,
Sabine Dragt