Reviews

Amanda 10-01-2019

Heerlijk genoten van een gezichtsbehandeling! Sabine doet het echt super goed, was echt heerlijk even relaxen!

Marlies 08-01-2019

Het is heerlijk voor lichaam en geest en Sabine doet het echt geweldig met heel veel passie en een persoonlijke touch met de aromatherapie geuren, je voelt je echt zen!

Merel 21-12-2018

Het is heerlijk om bij Sabine in de stoel te mogen liggen. Echt een verwen moment.
Heerlijk muziekje, lekkere geuren van Doterra en Sabine die je helemaal in de watten legt!

Sabine doet haar werk vanuit passie en liefde voor het vak en dat is merkbaar!
Een echte aanrader dus!

Hanneke 14-12-2018

Ik heb gisteren een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Sabine. en als extraatje een korte rheiki behandeling voor mijn stijve nek. Rest van de dag voelde mijn nek veel beter en was ik nog lang ontspannen. Sabine is heel zorgvuldig en aandachtig. Ik voelde me erg in de watten gelegd. Gelijk volgende behandeling geboekt. Tot gauw, Sabine

Ellen 13-12-2018

Vanavond een heerlijke aromatouch technique massage gehad! Ik voel me helemaal ontspannen. Ik verheug me al weer op de volgende keer!

Shanna 29-11-2018

Sabine is een hele leuke, lieve en spontane meid.. Luistert goed naar je wensen en neemt de tijd voor je. Echt even een momentje voor jezelf!!

Susanne 19-11-2018

Wat genieten om in de stoel te liggen bij Schoonheidssalon Sprankel! Eigenaresse Sabine is heel kundig, lief en gezellig. Ze laat je heerlijk ontspannen tijdens de behandelingen. Ik ben heel tevreden en hoop dat ik nog lang bij Schoonheidssalon Sprankel mag komen!